Hundreda

Alla inlägg under november 2010

Av Emma Hammar - 26 november 2010 20:52

Solen tittade fram idag så det var mysigt att vara ute   


Ganska fin bild, synd att jag inte hade den bra kameran...

 

Kul att springa i snön tycker Arrac bus!

 

Vi körde ett uppletande idag också innan jag drog till jobbet. Jag lämnade Arrac att sitta kvar medan jag gör rutan. Han sitter nog 50 m bort, han är den lilla pricken. Han var jätteduktig, han satt kvar hela tiden utan att smita   

 

Då kör vi!

 

Var tvungen att ta en liten söt bild till       

Av Emma Hammar - 26 november 2010 09:26

Jag vill inte ha snö   Om jag ska gå ut o fortsättningen så får jag väl börja tolka på skidor efter Arrac   Han är liten men jag tror att han skulle fixa det!


Spår tider är förbi...

Av Emma Hammar - 25 november 2010 17:43

Jag började måla lite också igår. Inte mycket men jag la skissen och den första färgen som är bruten vit. Jag ska göra en snygg tavla till vardagsrummet hade jag tänkt. 


   

Bild 1 och bild 2 


Ja det är inte mycket för världen än men jag har börjat i alla fall   Jag sätter mig alldeles för sällan med mitt andra intresse. Målning och hundarna ligger mig varmt om hjärtat båda två. Dessvärre har allt annat tagit över min tid för att måla!

Av Emma Hammar - 25 november 2010 17:39

Ha nu har min dator kommit   Beställde den igår morse och nu har vi datorn här! Så nu har jag min nya värsting. Jag undrar vem som är mest glad, jag eller husse?


Husse ser ut som ett litet barn på julafton - vad besviken han blir när han inser att det är min   



Massa prylar var det. Jag vet i alla fall vad det till vänster är, det är min 24" skärm    Hehe lite mer än så kan jag men inte mycket!

Av Emma Hammar - 25 november 2010 17:13

Har jobbat på hundstallet idag eller provjobbat ska jag säga. Om jag ska sammanfatta dagen med enstaka ord så låter det så här

  • Kul 
  • Intressant
  • Krävande
  • Jobbigt
  • Gulligt 
  • Träningsvärk
  • Omtumlade 
  • ROLIGT!!!

Mycket promenader var det men korta de hundarna jag fick gå med inte har några muskler. Åkte kana efter två riktiga dragisar som jobba i par och ville ha omkull mig - men jag stod (åkte) på mina fötter   Jag har fått socialisera och gosa med massa små jättesöta valpar! Plocka skit och torka piss har jag också fått göra. Det var relativt lugnt för min del endå kan jag tycka. Hade sovit dåligt i natt så jag var trött redan innan jag kom. Hoppas det inte märktes för jag gjorde så gott jag kan för att göra gott intryck.


Hoppas de var nöjda med mig så de vill anställa mig. Jag kommer inte kunna jobba så ofta då jag redan har massa jobb men hur kan man tacka nej till hundstallet??? De vet att jag i så fall tar detta extra jobb bara för att det är kul!


Handlade lite kattsand på vägen hem på Djurmagazinet i Arninge då en av mina katter har kissat inne idag! Han vill inte gå ut!?!?!  



Handlade också tuggben till hundarna, dessa är extra HÅRDA vilket behöv då Zelda gör slut på ALLA andra sorters hudben på mindre än 10 min!!!! Dessa blir hon i alla fall trött av i käkarna! Arrac får samma sort då Zelda annars skulle gå och äta hans först och sen ta sitt eget!!! Hon är smart hon! Köpte lite färgade bajspåsar också på kampanjpris, alltid bra att ha i lådorna. Sen får Arrac och Zelda om hon nu är intresserad en lite boll att leka med inne. 

Av Emma Hammar - 24 november 2010 10:37

Har börjat träning på hopp-stå nyss. Det är ju snörstorm och jag är snö skygg och går INTE ut! Jag har gått i ide!


Jag har kommit fram till att shejping fungerar sådär på Arrac. Just nu när han är i en period med massa energi och bus så fungerar shejping sämre. Det skapar bara frustration hon massa pip och ljud från honom. Så jag har börjar med "louring" på honom och då kommer inga pip    Det blir självklart något som man måste jobba bort men Arrac är så snabblärd så det kommer att gå fort ändå! Ska träna en del på detta idag tänkte jag så jag ska även försöka filma träningen lite och lägga upp. 


Bjuder på lite bilder på hundbus i snöstorm på tomten. Nä jag går inte ut jag hänger från fönstret och fotar   


Fullt ös medvetslös säger Arrac!


Springer förbi fönstert, knappt att jag fick med honom i bild     

Av Emma Hammar - 24 november 2010 00:14

Robert har hjälpt mig att plocka ihop en ny dator till mig. Jag ska bara bestämma mig nu om jag ska ta den kombinationen och sen är det bara att vänta på ett STOORT paket! Min bärbara håller på att ge upp och har man företag så måste man ha en dator. Jag gör ju väldigt mycket på den, allt från webbdesign till bildredigering och bokföring så ja utan en dator så går mitt liv under. Ändå så avskyr jag datorer...   


Sen är min lilla hund skitzad eller nått. Jag vet inte riktigt vad det är med honom men han är helt mongo. Han är på hel spänn hela tiden och skäller och morrar för ingenting bara för att han tror att han hör eller ser något. Skitsur är han på andra hundar just nu också... Slyngel är det minsta man kan säga och jag blir alldeles gråhårig och flintskallig! 


Nu behöver han spåret mer än någonsin att slänga ut sin energi på! Men det finns ju ingen spårmark längre... den är täckt av snö! Det får bli mycket uppletande, nu hade det ju varit kul om man kunde söket... Men matte kan inte sök   


Jaja jag ska nog bekräfta den där beställningen nu ändå och sen sova tillsammans med alla små mongon här i huset   

Av Emma Hammar - 24 november 2010 00:06

Upptäckte på väg till jobbet idag att det kändes skumt i munnen... Jag har tappat en lagning! En plomb eller va fasen det heter!   


Jag fick en akuttid hos tandläkaren i morgon... Det gör ONT! Framför allt i plånboken! Innan jul och allt   

Hundreda

Jag håller hundkurser, privatträningar och tar emot problemhundar.

Vill du veta mer gå in på hemsidan

www.hundreda.se

Om oss

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Följ oss

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards