Hundreda

Alla inlägg under maj 2011

Av Emma Hammar - 25 maj 2011 22:30

Hade min kursavslutning idag på tävlingslydnaden men egentligen inte eftersom flera av dem kommer nästa vecka då de har beställt en fortsättning   Det är ju roligt för då känns det som de är nöjda! Jag kommer trappa upp lite på kraven på deltagarna då vi spinner vidare i tävlingslydnaden!


Romeos matte tog massa bra bilder idag så när jag får mitt efterlängtade mail så lägga det upp bilder här!


Jag har tränat med Arrac i dag och givetvis kune jag inte låta bli apporteringen. Det som skedde idagvar att såg såg tendens till tugg nu när jag fick upp farten  Hmm då vet jag att jag måste fortsätta jobba till stor del på alla de grundövningar som vi har jobbat med de senaste hmm månaderna och parallellt jobba oss viadre. Har en övning som jag måste jobba vidare på som Arrac mest tror är lek, men jag har inte lagt så mycket tid på den så dags att göra det!   


En gammal bild men så söt   

Av Emma Hammar - 25 maj 2011 17:03

Nyklippt, nytränad och glad   Har en affärside som jag smider på! 

Av Emma Hammar - 25 maj 2011 13:57

Jag tror jag liter av ett missbruk av kunskap! Jag söker ständingt nya kunskaper och får nästan abstinens när jag inte lär mig något nytt. Snart är tävlingslydnaden över   och jag kollar redan på nya utbildningar! Jag är ju NÖRD så det heter duga   Jag älskar utmaningar och lära mig nytt hela tiden! Vem vet kanske blir det nya utbildningar redan under hösten!? 


Nä nu ska jag plugga lite tävlingslydnad och fokusera på det jag pluggar just nu   Reglerna måste sitta som en smeck innan provet!    


Bild från när vi var i Vårgårda och tränar klass 2

Av Emma Hammar - 25 maj 2011 09:26

I morgon blir det roadtrip till Vårgårda igen för hela helgen   Vi har alltid superkul trots massa åkommor, matförfiftmningar och skador! Nu är det sista gången....   Det är elitmomenten vi lär oss denna gång. Vi ska också skriva ett teorektikt prov någon gång under helgen. Måste plugga lite mer till det!  

Av Emma Hammar - 24 maj 2011 21:08

Dagen har varit lång och likgiltig på jobbet. Inget spreciellt som har hänt, jag bara kör runt på folk som är till stor del dryga och otrevliga samt några trevliga... En vanlig dag på jobbet helt enkelt. 


Nu ska jag siffa i soffan och ta igen mig en stund och sen ska jag gå en kvälls runda med Arrac då jag inte har haft tid med honom idag. Han har bara fått husse promenader m 


Massor att hinna med i morgon. Har en privatträning på 2 h i spårskogen, ska klippa mig på drop in, träna hos sjukgymnasten och så har jag sista tillfället på Tävlingslydnadskursen i morgon. Där emellen ska jag träna mina egna hundar hade jag tänkt   Än dröjer det innan vi spårar igen då Arrac fortfarande till och från snorklar och har sig! Det är ändå 4 veckor sedan vi började behandlingen av noskvalsterna... Det får bli lydnadsträning helt enkelt    


Hittade en bild från en lydnadskurs då han var 7 månader alltså i maj förra året. 

   

Av Emma Hammar - 24 maj 2011 09:25

Jobba hel dagen idag. Skit trött som vanligt då denna eländlíga allergi tar kol på mig! Önskar att jag kan få sova en hel natt snart igen... detta är inte alls bra...


Fick mail igår om halsbandet och kopplet jag har beställt och hon skulle förhoppningsvis göra kopplet klart idag! Så jag hoppas jag hinner få det innan helgen   Hoppas det blir fint! 

Av Emma Hammar - 23 maj 2011 21:39

Fick ihop ett litet filmklipp av gårdagens träning. Jag har endast i något enstaka träningspass kastat apporten så detta är relativt nytt. Han har mycket förkunskaper med att hämta och lämna av så den biten är ju klar men nu är det kritariet att göra detta med en apportbock och med ett FAST gripande!



Superkul! Nu kan vi bygga vidare på detta så det blir en 10 poängare! Måste underhålla det FINA greppet han har och så ska vi jobba med farten och gripandet från marken. Nu hade jag ett relativt tung apport på 600 gram så jag ska ta den mindre nästa gång så kanske mer fart kan komma! Men vaddå han ska ju senare ta en tung apport på 4 kg! Han väger bara 18 så det är mycket av hans lilla kroppsvikt. Men det tar vi senare! Först tänkte jag träna med min metall apport som jag har fått i present men som jag inte har fått än   Den vill vi träna på också    

Av Emma Hammar - 23 maj 2011 10:11

Jag hade lagt mig för att sova igår kväll och håller på att slummra när jag plötsligt känner en liten stickande känsla i knävecket. Jag flyger upp då jag är helt säker på att jag blivit attackerad av en parasit vad namn färsting! Jag kastar mig på lampknappen så jag kan se och mycekt riktigt sitter en pytteliten svart äcklig fästing! Den hade precis bitit sig fast!!! 


Jävla blodsugande as! 

Hundreda

Jag håller hundkurser, privatträningar och tar emot problemhundar.

Vill du veta mer gå in på hemsidan

www.hundreda.se

Om oss

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Följ oss

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards