Hundreda

Alla inlägg under augusti 2011

Av Emma Hammar - 4 augusti 2011 20:30

Ja min shoping har väl ingen missat?! i så fall här var lite från den


Detta kom igår och vad ligger i lådan då?


- Kamp/flyt leksak 2 st

- 2 olika kampleksaker i läder (ordentligt ska dte vara!)

- Laxolja 1l

- Norsk sökhalsband

- Lösrulle

- Hurttas flätade läder halsband (Dock för litet ska skicka efter en större!)

- Lavendel balsam (men fick ett schampoo istället  )

- En ryggsäck

- Flytväst till Arrac, Zelda har redan en

- "varnings för hunden" i snygg aluminium att sätta på ytterdörren! 

- En kong till Arrac, blev dock en väldigt liten... missförstod storleken men jaja, han får väl pula med den ändå!


Tror det var allt!

 

Så här ser han ut i flytväst, typ lagom glad     

Av Emma Hammar - 4 augusti 2011 14:05

Just nu är det sommar projekt på gång hemma. Är inne för att göra en snabb lunch till mig och Robert. känner att jag är skyldig några blogginlägg som jag har lovat folk. Shit samlar jag på hög nu???

Av Emma Hammar - 3 augusti 2011 21:37

Skulle blogga om allt jag hade köpt men kvällen bara försvann! Så bilder har jag inte tagit än så det får jag lägga upp under morgon dagen. Tyvärr blev ett halsband för litet så jag måste skicka tillbaka det och få ett nytt större... 


Helt otroligt va snabba Jami hundsport var! Jag la orden söndag så de fick ju den måndag morgon och jag fick grejjerna idag! Det tackar jag och bugar för eftersom jag börver sökrullar och diverse saker på måndag då söket drar igång!

Av Emma Hammar - 3 augusti 2011 11:47

Nu äntligen blev det en lektion 4 så som vi har längtat! Men den här gången var det ingen privatträning utan vi var med på öppen träning för första gången med massa andra. Det var beadisar, Briader, Catle dog och aussiear samt Ewac tre BC också. Bra träning för Arrac med mycket hundar det behöver han! 


Han gjorde framsetg idag och var duktig. Det börjar hända lite sakta men säkert. Nu rörde han lite på benen. Mycket jobb kvar har vi! Men det är kul när man ser att det gåt bättre och bättre för varje gång! Han är forfarande väldig snäll med fåren. Någon gång ville han till och med leka med fåren    Var väl inte riktigt det vi skulle göra men det var tydligen ok just nu eftersom han måste får mer intresse för fåren då han är mer intresserad att gå med mig. 


Själv var jag lite ostrukturerad med pinnen och jag gav helt galet kommando i hagen när vi var i fållan   Säger frammåt när jag vill ha honom åt höger  Ewa hjälpte till massor vilket jag gillar för då får Arrac lära sig rätt på en gång och jag lär mig av att titta vad hon gör. Jag går ju med och håller mig bakom henne. Men självklart måste jag träna på att själv hålla i pinnen! Det är kul med SVÅRT! Det ser så lätt ut när Ewa vallar men som sagt hon har ju gjort detta i hela sitt liv! Jag har nu 6h erfarenhet av vallning  


Här börjar det hända grejjor!

 

Tränar i fållan så vi har mer kontroll, det blir svårt för Arrac att kunna springa iväg och busa på annat håll   

 Arrac och Mårten (Ewas BC valp) busar och är värsta tjenisar!

 

Syster Peace var där också! Det var de som drog med oss idag  

   

Vi fick träffa halvsyster Crozza också! Jättekul! De har samma pappa.


Va roligt det här är! Köpte ett klippkort på 10ggr så mer vallning blir det! Dock vet jag inte hur det blir här under ett par veckor då vi ska träna söket som också blir ny inlärning för honom. Samtidigt som jag inte vill att det ska gå för lång tid mellan gångerna nu när Arrac håller på att lära sig vallningen. Jag får ta det som dagen kommer helt enkelt och se vad han orkar      

Av Emma Hammar - 2 augusti 2011 15:17

Va roligt! Sussie hörde av sig om vi också skulle valla ikväll. Så jag ringde till Ewa eftersom vi bara har gått privatträningar. Hon sa att jag och Arrac har en del att jobba på men att jag har tillräckligt med koll för att få vara med på den öppna träningen! 


Vilket ansvar det kändes som jag fick och vad glad man blir att höra det! lite nervös blev jag nu   återkommer om hur det gick! 

Av Emma Hammar - 1 augusti 2011 16:07

Sen 1 augusiti 2010 har jag bloggat varje dag utom en... Hade ett mål att blogga varje dag i ett helt år! Det var när jag gick avslappningskursen den 11 juni som jag missade att blogga. Jag glömde inte jag kom bara hem efter 12 slaget... Jag bloggande när jag kom hem men missade tiden... Jag brukar vid sånna lägen blogga från mobilen men det gick inte eftersom de saknade 3G mottagning i Semmersby norr om Älmsta. 


Nära skjuter ingen hare... eller vad säger man   

Av Emma Hammar - 1 augusti 2011 15:11

Vilken härlig start på semestern! Sussie och peace kom på förmiddagen för en lång promenad med oss. Vi gick på gamla banvallen mot Kårsta vid sjön Sparren. Nu glömde jag starta runkeeper så jag vet inte hur långt vi har gått... Men vi gick i ganska rask takt i totalt 2h och så var vi vid sjön 1h medan hundarna badade och simmade. Så sund med hund var väl verkligen detta, hundarna har varit aktiva i 3h medan Sussie och jag bara var det i 2 h   Men vi har ju tränat pekfingret eftersom vi knäppte massa med härliga bilder! Bjuder på några av de bästa!


Föst i var Peace!

 

Söt tjejen

  

Båda syskonen gillar att bada!

 

Fast Arrac tränar helst än att bara simma sporadiskt, vatten apportering är ju superkul!

 

Lite halt var det på klippan...

 

Peace hade inget bättre för sig så ett vassstrå går väl också att apportera?!

 

Söta syrran!

 

De är så härliga när de springer ihop

 

Peace har lite PMS efter löpet och Arrac fjäskar järnet för henne... hehe hon ser ju lagom road ut  

   

Fick många bilder med dem bredvid varandra, de är ju jämn snabba!

 

Vaddå vakthundar? Det paddlade förbi en kanot vilket båda upptäckte hihi!

 

Som sagt härliga syskonen blåwingar! Puss på er  


Nu ska jag bara vara och ha det härligt resten av dagen. Det värker sådär härligt i benen när man har varit ute och gått länge. Så inlägget hamnade i sund med hund för det är det ju verkligen! Nu under semestern så hoppas vi att hundar och jag är friska så vi kan äntligen komma igång!   


Hundreda

Jag håller hundkurser, privatträningar och tar emot problemhundar.

Vill du veta mer gå in på hemsidan

www.hundreda.se

Om oss

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Följ oss

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skapa flashcards