Hundreda

Alla inlägg under november 2011

Av Emma Hammar - 13 november 2011 21:45

Jag var ute en halvtimme med dogsen innan spårlägret i morse. Vi sprang runt på en åker i Gillinge   Börjar bli kyligt så de har täcke på sig! Arrac klarar sig utan men de ska sitta i bilen länge och det är ju onödigt att frysa! Dessutom så är han ju lite wild'n crazy så uppvärmning finns ju inte i hans värld så det värmer ju musklerna en aning iaf... Söta är de   


   

ANNONS
Av Emma Hammar - 13 november 2011 18:44

Den här helgen har vi haft spårläger! Så härligt och andra året i rad! Vilket härlig gäng med hundar och ägare vi har. Några var nya och andra gick även förra året. Kul att blanda nybörjar spår med lite mer erfarna ekipage! Det blev direkt inga bilder i spåren denna helg för vi filmade nästan alla spåren.


Går man våra spårläger så filmar vi spåren och sedan sitter vi tillsammans och tittar på dem! Jättekul då man kan se sådant man missade i själva spåret och kunna gå tillbaka om man hade någon fundering på något. Jag tror att alla var nöjda och med stor säkerhet stonk trötta! Vi har varit igång kl.10.18 två dagar i rad. Alla fick med sig nya tankar på spåren att tänka på hemma. 


Ska se om jag kan klippa ihop något roligt från filmerna sen   

ANNONS
Av Emma Hammar - 11 november 2011 21:05

Javisst är han unghund och slyngel ett bra tag till! Jag kom nyss hem från jobbet och han är på dirket och ska få igång matten.... Hämtar en husse sko! Nog är han söt alltid!


 

Av Emma Hammar - 11 november 2011 21:03


En bild från härom dagen då jag tränade apportering med hundarna en i taget... Arrac var aktuell men Zelda var också taggad! Och lyckades fånga detta på bild  


   Av Emma Hammar - 10 november 2011 23:37

Idag blev det miljöträning i Solna för Arrac


Koncentration... ta inte bollen.... ta inte bollen... jag vill ha bollen   Han låg kvar när jag viftade och kastade med den. 


 

Sitta kvar i stökig miljö är alltid nyttigt att träna även om han kan!


Ligga kvar likaså...

Min lilla solstråle! 

Av Emma Hammar - 9 november 2011 23:15

Vilken härlig dag! Det är jättre trevligt att jobba med Anders som är en mysig liten farbror! Dagen har varit ful med jobb och kul har det varit! Lite kunde vi sitta och lyssna på föreläsningen    Ni som inte kom missade en riktigt trevlig kväll!


 


En plutteliten bild på Anders. Jag satt så långt bak! Men vi hade ett flertal fotografter så det kommer riktiga bilder senare. Vi bjöd på snittar och dricka i pausen medan Anders hade sin bokförsäljning. Vi tog emot anmälningar på vårens kurser och fick in många  Superkul! Vi laddar inför ett nytt år med massor med kurser! Än är inte detta år slut och det kommer några kurser till under 2011 som spårläger, valpkurs och en vardagslydnad!


Vi säger STORT tack till ANDERS HALLGREN som kom och gästföreläste för oss idag! Vi kommer att ha in Anders igen med sitt seminarie om stress. Mer om det kommer!


God natt mina vänner!

Av Emma Hammar - 8 november 2011 21:03

Hittade den här via mina vänner floffmonster och tyckte den var lite fin! Filmen säger en hel del!


Av Emma Hammar - 8 november 2011 11:36

Vaknade med solen i ansiktet på förmiddagen! Jätteskönt att få sova ut då jag har sovit dåligt i 2 månaders tid! Tog mig två riskakor och juice medan hundarna åt sin frukost. Sen gick jag och Arrac ut i det härliga vädret! Zelda fick ett godissök inne att jobba med.


Jag och Arrac tränade mest. Det blev uppletande och inga raka skicka fanns där inte... Så efter det blev det en övning med enbart raka skick! Vi tränade också på lite självkontroll att lyssna på rätt kommandon. T ex lägger ut en leksak och jag styr honom med olika kommandon. Slutade med en lite svår övning, La ut en leksak på 70 håll och skickar på "varsågod" sedan en inkallning när farten är som bäst! Första skicken gick alltid bra men nummer två gick inte då han gärna ville ha den som jag inte har fått ännu. Men bra träning då han är i en period då han hör vad han vill höra! Självkontroll lilla grabben!


Tog en bild då jag ligger och ålar mig i gräset i en belönings ceremoni! Japp här är man galen när man tränar hund   Kan man tro att det är dne 8 november idag?    

Hundreda

Jag håller hundkurser, privatträningar och tar emot problemhundar.

Vill du veta mer gå in på hemsidan

www.hundreda.se

Om oss

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Följ oss

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se