Hundreda

Alla inlägg under januari 2012

Av Emma Hammar - 7 januari 2012 17:37

Idag åkte vi till Gärdet och tränade på hundmöten och sökträning i ett parkeringshus. Skitkul träning! Arrac fick bara bra upplevelser idag och jag ska fördjupa mig i dagens träning i nästa inlägg men här kommer en mix av hundarna i "sökområdet" som tyckte detta var häftig träning!



Hundarna som medverkar heter: Tea, Moltas, Nova, Arrac, Bella och sist men inte minst Mist! Härliga karaktärer i denna film där de spelar sig själva   

Av Emma Hammar - 7 januari 2012 15:50

Igår mötte vi upp hundkompisen Bella för att träna hundmöten i Täby C. Vi såg inte skumten av en ända hund! Jag har fått tips av andta ställen i Täby där det rör sig hundar så nästa gång kör vi på det tipset!


Men bullrig miljö, människor, bilar, och en bra promenad fick han   Han var sådär himla fin och trevlig igår! Gillar min trevliga hund!   

Av Emma Hammar - 6 januari 2012 11:41

Åh va skönt att vara klar men ännu bättre känns det när matte är så nöjd! Bara en liten justering med något mörkare ögon. Hon bara satte sig i stolen, tittade och började gråta! Då har man lyckats! Jag var så orolig att hon inte skulle vara nöjd då jag inte hade något bra underlag att gå ifrån. Hon fick med sig den hem och det blev hon extra glad för, hon trodde att jag var mitt i arbetet och bara behövde lite vägledning  


Åh det känns så BRAAA!!! 


 

Av Emma Hammar - 5 januari 2012 22:08

Idag var jag och min lillsyrra på Modelhouse och tog bilder på oss. Blev många bra bilder   Jag har så svårt att vara naturlig och avslappnad framför en kamera, jag brukar mest stå bakom den. Det var kul men jag blev lite smått irriterad när jag efteråt fick reda på att man fick ha djur med sig i studion! Jag vill så gärna ha bilder på mig och Arrac då jag och Zelda redan har gjort detta en gång för 4 år sedan.


Valde en bra bild, finns massor med bilder och alla inte fullt lika bra   


En bild på mig och Zelda för 4 år sedan 



Arrac har bara fått promander idag. En halvtimme i morse med mig och Robert var ute med båda i skogen en timma. Så de har fått röra på tassarna iaf.


I morgon ska jag och Arracs hundkompis Bella ut och miljöträna i Täby! Hoppas på bra och givande träningpass och bra hundmöten!

Av Emma Hammar - 4 januari 2012 15:38

Miljöträning blev det iallafall men några hundar syntes inte till.... Klena hundägare som inte ville ut i detta väder! Jag så en på långt avstånd som Arrac ine ens såg    När jag och Sanna skulle in i simhallen och Arrac var i bilen så gick jag förbi två hundar... mupp   Kunde de inte kommit lite tidigare    Så är det när man inte har arrangerade hundmöten. Men men han fick sitta och vädra och ta in molelyker från omgivningen och bara det är lite jobbigt för Arrac i dagsläget. Nu vet jag att det går mycket hundar i centrum så han fick ta in deras dofter istället...


Rimbo är öde... Det kom och gick massor med folk men inte en kotte fastande på bild. Kankse är de häxor eller vampyrer eller något som inte kan fastna på bild *spooky*



Han är inte helt bekväm och det ser man på honom men han var hyffsat lugn. Så en början kan ju vara att hitta det ultimata lugnet i miljöer utan hundar... liksom lite lättare hundträning då för lilla Arrac.


Nu till Arninge där han får en till chans till miljöträning!    

Av Emma Hammar - 3 januari 2012 22:41

Ursch den där reklamen hoppade upp igen! Har nu betalat 3 månader till så slipper jag se den på ett tag! Ni har nog märkt att utseende är viktigt för migdå jag är en estet men fan inegn reklam som jag inte har valt att lägga upp   


Nu - BORTA!   

Av Emma Hammar - 3 januari 2012 22:34

Ja då har man haft en fullspäckad dag på jobbet och så kommer man hem och sätter sig vid datorn och frotsätter att jobba. Har nu lyckas planera in ytterliggare en kurs, hehe   Det blir mycket kurser i år!


I morse tro det eller ej så jag gick en promenad med Arrac på 40 min direkt efter att ha klivit upp ur sängen!!! Det liksom händer aldrig. Jag var mer eller mindre en Zombie (fråga Arrac) men jag vaknade. Så undra om detta är en rutin jag borde börja med? Kankse ska ta en sak i taget, har ju hela min kalender som ska prioriteras om. Men jag brukar gå upp på morgonen... ev släppa ut hundarna på baksidan, äta frukorst och ge alla djuren mat och sen efter typ 2h timmar går jag ut med hundarna. Jag är lärt mina hundar att vara "morgontrötta med mig" hehe.


Nu är jag trött men hungrig igen men jag måste ut och rsat hundarna igen (husse har redan gjort det) men ingen ville skita.... det märks på stanken! Så bäst att gå ut i stormen, sedan fika och se på The mentalist och sen sova!


Så här såg det ut i närheten av hemma för exakt ett år sedan! Syns inte men vi står på snön som är ca 60cm djup! 

Av Emma Hammar - 2 januari 2012 23:12

Har ju planer för denna vecka som innebär 5dagar ledigt för min del från busskörningen    Idag har hundarna bara fått flera korta promenader på runt 20min/gång, springa lös och busa med katterna.


Tis: Blir bara promenader

Ons: Miljöträning (förhoppningsvis hundmöten) innan jag ska gå och simma för första gången på länge! Ska försöka få Zelda och husse att lägga spår medan jag är i simhallen. Jag och Camilla har valpkurs på kvällen så jag tar med Arrac och tränar lite innan kursen.

Tors: Ska jag och syrran ha en systerdag   När jag kommer hem ska det tränas filten. 

Fre: Miljöträning tillsammans med hundkompisen Bella, troligen i Täby. Förslag mottages tacksamt där det är stor chans för hundmöten i Täby!

Lör: Planer på sökträning om jag kan få smita in i ett redan gjutet gäng och vara med   Annars miljöträning och hundmöten!

Sön: Har inte planerat något så här är förslag välkommna!!!


Måndagar och Tisdagar jobbar jag ganska långa pass så dessa dagar hände rinte så mycket för hundarna. Det blir i princip vanliga tråkiga promenader. Beroende på om jag vaknar i tid eller ej så kan en och annan långpromenad smyga in!


Efterlyses!

Hundtäta omtåden i Täby samt förslag på träning till söndag   

Hundreda

Jag håller hundkurser, privatträningar och tar emot problemhundar.

Vill du veta mer gå in på hemsidan

www.hundreda.se

Om oss

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Följ oss

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards