Hundreda

Alla inlägg under januari 2013

Av Emma Hammar - 16 januari 2013 14:40

Idag blev två nya halsband klara! Gå in på hemsidan och lägg din beställning idag på handgjorda halsband! Otroligt starka och hållbara!


 

ANNONS
Av Emma Hammar - 15 januari 2013 21:01

Tränade båda hundarna i specialsök på te hemma.


PASS 1: Körde jag med ca 1/4 av en halv tepåse till Arrac samt flera störningar som ni ser på bilden. Det gick superbra och han markerar så snabbt och det går verkligen undan!


PASS 2: Hällde ut det mesta av teét, se bilden! Han fick koncentrera sig lite de första två klicken men sen var han på G igen och det gick undan som bara den!


PASS 3: Tränade efter Zelda och fick ta hennes. Vilket var 3 tomma och 1 med te och mycket te   Ja det var ju ett lätt pass   


PASS 4: Tog pyttelite igen i botten och fyllde alla burkarna till hälften med vatten. Det här var lite kul. Han fick återigen ta två klick för att förstå konceptet men den gick det nästan undan lika fort som innan. Men han behövde faktiskt lite extra tid för att fastställa! Så vatten ska vi träna mer på   


Zelda fick två likadna pass med en halv tepåse och resten tomma. Hennes första planerade pass. Hon behöver en introdution ordentligt i detta. Hon vill lyfta upp burkarna samt göra nosfrys och markera vilken som helst av bukarna! Haha tokfia!   


Från vänster 1. Te (rätt) 2. Kalaspuffar 3. Kaffe 4. Olivolja


 

Så här mycket te körde vi med sista passen!

ANNONS
Av Emma Hammar - 15 januari 2013 20:58

Arrac var lycklig över att få springa lös i skogen i snön   Vi var ute och pulsade i en timme och tio minuter! Svettigt!


Tokjon!


Han bara ska ha pinnen!

Av Emma Hammar - 14 januari 2013 17:27

Inte jag heller! Men ett måste! Nu ska 2012 arkiveras och stängas i bokföringsprogrammet! Det som sen är kvar är körjournalen som ska renskrivas! Men Arrac demonstrerar och tycker att jag ska bry mig om honom istället!!!

Det gick bättre att jobba dock när han fick hjälpa till och göra nytta!

Av Emma Hammar - 14 januari 2013 00:30

Tränade specialsök på te med Arrac och Zelda. Arrac fick också träna rumssök på te två pass där första passet hade en gömma och andra passet tre gömmor! Han sökte så jäkla bra! Aldrig sett honom så metodisk! Han brukar vara snabbare och ivrigare men kan då missa för att sen gå tillbaka. Nu kan jag säga att han missade ingenting!

Nu på kvällen fick han träna med lilla plattformen igen och hade då kaffe i alla burkar och även i den rätta burken samt lite mindre te än sist! Satan va duktig han var!

Zelda var lite nyfiken när Arrac tränade ;)

Av Emma Hammar - 13 januari 2013 14:35

Hundarna har fått blingbling ;)

Av Emma Hammar - 11 januari 2013 00:13

Har inte skrivit något om hur bra Arrac var i tisdags! Vi träffade Carro för träning i hallen. Vi hade jätteroligt och fick bra träning med våra hundar. När jag tar in Arrac när vi har 20min kvar av hallen. Jag lägger ut min plattform och hämtar koner då jag skulle köra skick från plattform till rutan samt till kon. Visar ett smakprov av ett skick.


Men hur som helst så kom det upp två hundar precis när jag ska hämta konerna. Arrac står ju lös på planen. Han tittar på dem men vände sig om och tittade på vad jag höll på med och sen jobbade han lös med mig i 20min trots att det stod två hundar utanför och tittade på när vi tränade!!! Arrac såg dem klart och tydligt men valde hela tiden att fortsätta jobba vidare med mig!!! För en dryg månad sedan han aldrig klarat av att jobba med hundar runt sig! Han sa inte ett ljud till dem, han höjde inte ens svansen när han tittade på dem. Oavsett om han var i jobb eller passivitet så gick det galant!

Det är mycket jobb kvar men nu känner jag att det finns ett ljus i slutet av tunneln och vi har tagit oss över en stor tröskel coh vi är igång och vågar komma tillbaka till det liv vi hade innan han blev så fasligt rädd för andra hundar! Nu vågar jag träna bland folk och hundar igen! Jag får gåshud när jag tänker på träningen i tisdags! Han var bara SÅ BRAAA!!!   


Av Emma Hammar - 9 januari 2013 23:16

Hörde Arrac rasslade uppför trappan och det blir tyst och jag hör att han står bredvid mig vid datorn. Jag vänder mig om och ser detta!

Hundreda

Jag håller hundkurser, privatträningar och tar emot problemhundar.

Vill du veta mer gå in på hemsidan

www.hundreda.se

Om oss

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Följ oss

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se