Hundreda

Senaste inläggen

Av Emma Hammar - 10 april 2013 10:19

Jag är med i Inspiras tecknartävling. Gå gärna in på länken och gilla och hjälp mig så jag har en chans att vinna    Bilden jag är med och tävlar med är Schäfern Nemo nedan.


Direkt till Inspiras tävling!


 

ANNONS
Av Emma Hammar - 8 april 2013 22:59

Första gången det här året som Arrac får simma. Det visade sig att jag hade 3ggr kvar på mitt klippkort   Han fick simma ungefär 3min + 3 min + 2 min. Passade på att duscha honom ordentligt efter att ha inhandlat super schampo och balsman hos Carro och Amanda på Norra Stockholms hundcenter. Hehe duschen var onödig tyckte Arrac   Men han var ju skitig   Nu är han ren och lutar gott!!!

Han simmar i turbofart så han blir suddig!


Mycket onödigt enligt Arrac! 


Smal hund hehe


 

Asså kolla fluffet han fick mitt på huvudet?!? Hur lyckades han torka sådär?

ANNONS
Av Emma Hammar - 7 april 2013 17:37

I fredags var vi iväg Arrac och jag till Stockholm. Vi gick en promenad och satte oss i solen på en sten på Södermalm :)

Av Emma Hammar - 4 april 2013 23:08

Idag hade vi en lång mysig promenad med en ny kompis för Arrac. Det gick hur bra som helst! Buster heter hunden och är en Greyhound mix som är snart 3år. Arrac pep kanske den första minuten när Buster hoppade ur sin bil och sedan lugnade Arrac sig otroligt snabbt!


Vi hade lite avstånd i början men kunde snart gå brevid varandra. Efter en timmes promenad så började grabbarna att göra massor med lekinviter till varandra. Så vi bestämde oss för att de kune få leka i 3 minuter. Jag måste vara så otroligt försiktig med Arrc och hans fysiska skador. Men han var ordentligt uppvärmd så tre minuter kan de få springa så länge de är snälla med varandra!


Oj vad de verkligen tyckte om varandra! Det var fint att se att Buster sprang saktare för att Arrac ska hinna med   En enda gång blev Arrac jagad annars hamnade han på efterkjälken! Haha kul att se Arrac "långsam"   


En super härlig dag!


Hihi kan du ta mig sa Arrac!?


Det kan jag nog säger Buster    


Plätt lätt ju!


Nädu säger Arrac jag ska ta dig


Oj va snabb Buster är!


Arrac är ju inte dum, han tar innervarvet för att hinna ikapp! Inte för att han lyckas komma ikapp om inte Buster låter honom, hihi!


Nu då!?


Stanna och snacka lite hann de med också


Du var mig en lång typ du! 

Av Emma Hammar - 4 april 2013 09:14

Igår se vi ute och njöt av solen flera gånger. Promenad på morgonen och på eftermiddagen låg jag på marken och solade med hundarna. Det blev så varmt att jag fick ta av mig tröjan och låg i linne :D vi hade mysigt i över en timme :)

Arrac lilla skitungen lekte mullvad i jorden ;)

Av Emma Hammar - 2 april 2013 15:11

Nu har jag äntligen fixat en egen facebook sida för mig konst    Du hittar sidan genom att söka på Hundreda Art eller att följa länken   


Hundreda Art


 

Av Emma Hammar - 1 april 2013 17:20

Idag fyller husse hela 30år! Oj vad han är gammal ;) det ska firas med massor av presenter!

Av Emma Hammar - 31 mars 2013 20:20

Vilket har varit som vilken dag som helst. Familjen är på Öland och är hemma. Vi fick över mormor på grilla korvlunch i solen och en biffmiddag ;) Här ska vi inte ha någon fånig påskmat inte, utan riktig mat ;)

Jag tecknade liten stund efter lunchen. Hundarna fick var sitt monster ben att gnaga på i solen.

Ja vårkänslorna börjar ju komma :D

Annars var det en slappardag. Inga promenader ingen träning. Hundarna har ändå fått så mycket promenader de senaste dagarna (för att vara under rehab vill jag tillägga!)

GLAD PÅSK!

Hundreda

Jag håller hundkurser, privatträningar och tar emot problemhundar.

Vill du veta mer gå in på hemsidan

www.hundreda.se

Om oss

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013
>>>

Kategorier

Besöksstatistik

Följ oss

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se