Hundreda

Alla inlägg den 5 april 2010

Av Emma Hammar - 5 april 2010 23:21

Men ursch vad ledsen jag blev i morse!   När ska det sluta????   Jag som hade planer på att åka ut i mina spårmarker idag för att kolla läget om jag kan ha spårkurs om två veckor. På samma gång hande jag tänkt ta årets först spår med Arrac. Men det sket sig ju. Jag blev så deprimerad att jag inte har gjort så mycket hundträning som jag hade tänkt idag. 


Jag har tränat på klossen med Arrac fler gånger idag, vi har ju det i läxa till i morgon. Jag har flera gånger testat att ta både ett och två varv runt klossen utan belöning. Han har en just fart och arbetar flitigt med bakdelen. Någon gång har han stannat upp och undrat vart belöningen tagit vägen, men det är bara för en sekund och sen fortsätter han med mer fart! 


I lördags var vi hundvakt åt en lite Fralla som är lika gammal som Arrac. Ursch aldrig mer två valpar på samma gång! Vilket röj vi hade. Jaja trött blev de tillslut då jag band fast dem i var sin ände av rummet efter flera försök att säga till dem  Lek i flera timmar utan stopp. Efter två minuter så sov de som stockar båda två!!! Haha bra socialicering för Arrac. Frallor kan vara lite konstiga   


Ja då är det kurs i morgon igen - det ser vi verkligen fram emot! Jag har ju till och med tagit semester 6 tisdag bara för att kunna gå på kursen, så kul tycker vi att det är!


Nu ska jag sova - har suttit uppe och kollat på filmer i flera timmar på ett par projekthundar som gör utfall. Flera gånger, om och om igen i slowmotion - för att lyckas lösa problemet för dem tillslut. Nu har jag bara tusen frågetecken i skallen - hur ska jag göra detta? Nä jag har många ideer också    Så jag har skrivit många sidor ock skickat till mina lärare så får vi se om jag är på rätt spår eller ej. Men intressant är det!


Nä god natt

Hundreda

Jag håller hundkurser, privatträningar och tar emot problemhundar.

Vill du veta mer gå in på hemsidan

www.hundreda.se

Om oss

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Följ oss

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards