Hundreda

Alla inlägg den 17 maj 2010

Av Emma Hammar - 17 maj 2010 17:01

Jag har varit på kurs idag på jobbet. Det var en kurs hur vi ska vara mot och hantera funktionshindrade människor av olika slag då de vill åka med oss på bussen. Det var en rolig och givande kurs där vi fick känna på lite själv hur det kan vara att vara funktionshindrad. Jag fick sitta i rullstol och klara mig helt själv genom dörrar och fram till en buss. Sen fick alla testa på att vara bilda och gå med blindkäpp. Fasen jag hamnade bland sopporna! Hoppas för allt i världen att aldrig bli blind eller syn skadad, för varken mig eller  någon annan! Fy vad hemskt. Många handikapp finns det och nu har vi en bättre förståelse och nu vet vi hur vi ska underlätta för dem i trafiken. Mycket kunde man sedan innan men man kan aldrig få för mycket kunskaper   


Dagmatte Camilla tog hand om hundarna lite andra tider än vanligt idag. När jag kommer hem fanns en mapp på skrivbordet med lite bilder i    Kul överraskning att få lite bilder på sin lilla och stora plutt. Jag valde tre som jag gillade och vill visa. Camilla tar mycket fina bilder, jag länkar till hennes blogg också bland länkarna. Där finns det fina bilder att titta på.


Zelda är så himla vacker tycker jag! Hon kommer alltid vara väldigt speciell för mig!


   

Hon ser ju så ståtlig ut tycker jag     


Och så min lilla plutt. Här jagar han en leksak. Han flyger fram som en svart virvelvind!


Ja och nu är jag hemma och hundarna sover, det är tyst och jag väntar på min kok korv ska bli klar. Orkar inte göra mat. Gick upp 5:30 i morse (jag går vanligtvis upp mellan 8-9 då jag jobbar kvällar) Och så har man inte sovit så bra så man blir lite trött då... Men så är livet ibland. Men jag har massa mental energi  efter kursen i helgen som håller humöret uppe trotts sömnbrist!

Hundreda

Jag håller hundkurser, privatträningar och tar emot problemhundar.

Vill du veta mer gå in på hemsidan

www.hundreda.se

Om oss

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Följ oss

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards