Hundreda

Alla inlägg den 28 juli 2011

Av Emma Hammar - 28 juli 2011 22:08

Vilken härlig dag jag och Arrac har haft! Äntligen fick jag ändan ur vagnen för att hälsa på Bella och Oliver som redan är 2 ½ mån gammal! Han var en stört skön liten kille på sina 4100g och 53 cm! Nu även kallad "biffen"! Han kom lite tidigt och har haft många smeknamn såsom "ärtan", "sparrisen", "grukan" och nu "biffen". Stört skön unge!


Jag är ju otroligt trött som alla vet vid det här laget och att köra till Nykvarn var lite jobbigt för jag ville gärna sova. Men jag behövde den här nya energi kicken jag fick av att äntligen träffas igen!


Vi åkte och badade med hundarna också. Så Arrac har fått simma idag! I strömt vatten dessutom. Bella har döpt om honom till Durecell hund!


En trött liten Oliver... oj förlåt Biffen!

 

Baliey och Taurus påväg in med varsin boll

 

Upp ur vattnet grabbar!

 

Tunga pälsar det där!

 

Arrac kommer från vassen då han missade stranden med 15m eftersom det var så strömt!

 

Kastade vistt bollen ganska långt! Den svarta pricken är Arrac! Så duktigt min lilla kille!


Efter middag med Bella och Oliver så bar det iväg till träningsgruppen som idag bestod av mig, Camilla och Erica.  Så vi saknande några som är ute och semestrar! Har dessutom fått 3 avhopp i gruppen så vi behöver ersättare. Så det ska vi leta efter sen också...


Jag tränade idag 

  • Attityd från bilen till plan
  • Inmarsch
  • Position i FF i flygande starter så han kommer upp bakifrån
  • Rutan
  • Uppbindning vid plan 
  • Torrgå FF och kalla in Arrac under FF och belöna för att han söker rätt position
Träningen gick superbra! Kortare pass än vad jag brukar köra så jag bibehåller en bra attityd hela tiden. Slutade fast han vill fortsätta för att vila och sen återuppta träningen. Jättefin attityd idag! Rutan har vi egentligen bara testat under utbildningen så det var väl första riktiga passet och det går kanon. Testade med att skicka honom på "kör" som jag gör i ett fartmoment (hinkträningen) och klickar för att han söker upp rutan rätt och belönar dirket i mitten. Han siktar ju på vänstra konen för att runda den vilket är ett lyxproblem! Han gar FART in i rutan tack vare förkunskaperna och rundar han från fel hål så kommer ingen belöning! Han lär sig ruskigt snabbt!
Tränade sen med Jack. Grunder för apportering i lekträning och avlämnande/kamplek. Arrac fick sitta i bilen då coh det var jobbigt att inte få vara med sa han... Fasen va svettigt det var att träna med Jack! Men kul! Hoppas det gav Camilla något och Jack för den delen. Nyttigt för honom att träna med annan än matte!
Oj vilken härlig dag! Nu ska jag däcka i soffan med te och macka och sen sova!

Hundreda

Jag håller hundkurser, privatträningar och tar emot problemhundar.

Vill du veta mer gå in på hemsidan

www.hundreda.se

Om oss

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Följ oss

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards