Hundreda

Alla inlägg den 30 september 2010

Av Emma Hammar - 30 september 2010 22:28

Varit på ayilitykursen idag. Nu är vi i halvlek 4:e gången av 8. Men jag ger nog upp faktiskt. Vi har de senaste framförallt 3 veckorna fått en sån obalans vad gäller allt... 


Det blir för mycket "hinder fokus" och Arrac stressar igång sig fast jag är NOGA men att han måste vara lugn osv. Jag tycker nog att redan bygga kombinationer i from av små banor inte är så lyckat då hundarna inte kan alla hindren med en bra grund... Jag vill ha fokus, konsentration och samarbete... Det har vi inte i agilityn.


Tänker nog skita i kursen. Eller gå själv utan hund. Fokusera på spåret igen minst 2 gånger i veckan som förut. Träna lite lydnad som vi brukar. För att hitta tillbaka. Sen blir det ju träning på klubben varje onsdag vid skott träningen också. 


Ursch och fy. Har haft en skitdag, trots att jag fick sova i min säng... 

Av Emma Hammar - 30 september 2010 10:01

Nu har jag äntligen fått sova i min egen säng! Nu är våra golv fina, de är slipade och lackade. Så vi kan börja möblera under dagen   Nä men det var SÅÅÅ skönt att sova i sin egen säng igen. Har legat ute i gäst stugan sen i söndags natt.


Jag ska ta bild på de fina golven sen och lägga ut. Det blev så himla snyggt! Nu är vi gjort massor och blivit bra mycket fattigare   


  • Flyttat på bakdörren. Byggt igen dörren i vardagsrummet och satt en ny "riktig" ytterdörr i det andra rummet intill.
  • Målat och tapetserat - renoverat hela vardagsrummet
  • Slipat och lackat golven i farstun, köket och den stora hallen!

Nu är nog nästan alla pengar slut som ska gå till renovering. Vi har trappan och anslutande rum till den uppe och nere kvar att renovera. Sen har vi gått igenom hela huset utan badrummet. Så kul att få fint. 


Ska köpa lite gardiner, gardinstänger, plädar, kuddar, krukor och lite blommor så det blir mysigt och helt färdigt i vardagsrummet!

Hundreda

Jag håller hundkurser, privatträningar och tar emot problemhundar.

Vill du veta mer gå in på hemsidan

www.hundreda.se

Om oss

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Följ oss

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards