Hundreda

Alla inlägg den 25 augusti 2011

Av Emma Hammar - 25 augusti 2011 14:16

Träffade Camilla och Jack vid 10 tiden. Vi startade med en buspromenad med hundarna medan vi rekar skogen. Det blir ju sök kurs i oktober och jag vill ha en fin ruta   Ju längre in i skogen vi kom ju finare rutor hittade vi! Men innan vi hittade dem så fick hundarna bada och simma lite. 


Arrac posar som vanligt. Sänket i vbakgrunden är flodhästen Jack som plumsar i  

   

Arrac kan också aggera flodhäst! Eller bomben?

 

Arrac han ta pinnen först! Han morrade till när Jack kom "TA INTE MIN PINNE!"


Sen var det att reka massa skog! Vi pausade vid bilarna efter någon timme i skogen och tog fika sam Camilla handlat. Tack Camilla   Jag får köpa fikat nästa gång! Sen ut i skogen igen på andra sidan för att kolla. 


Här en bit in hittade vi en super ruta! Jag är påväg till Camilla som står på mittstig och jag har kollat en lega. Rutan är inte upp markerad men det är en potentiell ruta! Fin som attan, bara en bit att gå     



Vi skulle räkna tiden det tar att gå till bilarna från rutan. Tiden blev inte så rättvis eftersom Camilla satt och kraffsade fram dessa ut riset!


Nu har våra hundar suttit i bilen. Passivitet i bilen när vi ska jobba.... svårt! Men det var tyst och lugnt när vi kom tillbaka. Dags för Jack att få träna raka skick som de behöver i jaktträningen. 


Full fart ut! Inga problem där inte!

 

Och så in!

 

Givetvisbelöningen också! Det ligger leksak bakom också så det är dirigeringsövning att hunden ska springa dit matte pekar!


Arrac sitter här i bilen och tittar på. Han var rätt duktig. Han tycker att det är svårt att sitta lugnt eftersom han också vill jobba.


Han fick sig vindmarkerings övning med föremål. Det gick väl sådär   Han är trött efter intensiva veckor. Ingen semester här inte! Vi har tränat så det ryker ur öronen på Arrac!


Nä nu lite lunch då?!!!  


Hundreda

Jag håller hundkurser, privatträningar och tar emot problemhundar.

Vill du veta mer gå in på hemsidan

www.hundreda.se

Om oss

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Följ oss

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards