Hundreda

Alla inlägg den 24 maj 2013

Av Emma Hammar - 24 maj 2013 12:47

Mitt och Arracs akilleshäl i lydnaden är fotgåendet! Ja varför då? Matten verkar tycka att det var det tråkigaste att träna helt enkelt    Jag har nog också gjort alla tabbar man kan så alla dessa känner jag till väl    Nu då ska vi se om jag lyckas ta tag i det en gång för alla (det har jag sagt typ i 3 år) haha!


Sporren är Klickerkloks onlinekurs så jag ska försöka lägga upp minst en film om dagen så jag håller träningen igång! Jag måste nog det för att träna!


Så nu har det blivit tre filmer, den första bara för att visa vilket hemskt fotgående vi har. Han är får långt fram, han skuttar, släpper position i sidled, sätter sig gärna i vänster svängar och lite hög aktivitet. Men han är GLAD   


De andra två filmerna så har jag börjat med att han ska stå eftersom han är så "sitt-kåt". Jag går in till honom eftersom ingångarna gör han för långt fram. Jag tränar nu på positionen där han ska låsa blicken på mig, i och med det låsa huvudet vid höften. Då gör jag inga ingångar eftersom det är inte dem jag tränar på! Jag vill inte ha skit i kedjan.


Jag står också och tittar rakt fram så han nu får lära sig att han inte har ögonkontakt med mig. Så helt enkelt börjar om från början här men grunderna. Det heter så fint som ...


"Gör om och gör rätt!"


Dåså då är vi igång och jag har massor med feedback till mig själv. Men det är ju roligare att höra vad Fanny och Thomas säger om träningen   Mycket jobb kommer det att bli när man har massa skräp med i träningen. Nu ska det städas!


Tidigare månad - Senare månad

Hundreda

Jag håller hundkurser, privatträningar och tar emot problemhundar.

Vill du veta mer gå in på hemsidan

www.hundreda.se

Om oss

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013
>>>

Kategorier

Besöksstatistik

Följ oss

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards