Hundreda

Alla inlägg under mars 2011

Av Emma Hammar - 23 mars 2011 14:10

Ja då fick jag prislappen på bilen... 2800 kr Ja det kunde ha varit värre men den här senaste månaderna har inte sett så bra ut efter alla sjukavdrag efter olyckan...


Undrar vart vi ska hitta de perngarna   Bara börja gräva på kontona och skrapa! Förhoppningsvis blir bilen fördig i morgon så jag, Camilla  och hundarna kan åke till Vårgårda med den!


För övrigt så har Zelda fått kvalitetstid med mig! Vi var ute i 1h 20min! Inte för att hon får gå så länge men vi gick med Baloo så Zelda har fått en ny bekantskap och så stod vi stilla mycket och pratade. Zelda gillade Baloo och hans matte! Framförallt hennes ficka full med korv!


Arrac låg och surade hemma sa husse   Dags att han börjar lära sig! Sen har jag suttit och svarat på en miljon mail! Nu har jag bara bokföringen kvar... Ska nu gå och vila framför ett avsnitt Criminal Minds och sen göra det tråkiga... Juste Arrac skulle nog behöver i alla fall en kort promenad   Ooops han först sen tv     

Av Emma Hammar - 23 mars 2011 08:59

Idag fyller min heffaklump 5 år!!! Grattis Zelda  


Min fina Zelda


     

Zelda lyckades springa in i mitt staffli och få en nymålat tavla i huvudet! Mitten bilden är första dagen hemma hos oss då hon flyttade in!

Sista bilden är en slynglig Zelda, men då bodde hon i sitt förra hem. 


Zelda som valp   


Zelda blev stora syster till Arrac



   

Zelda och Arrac leker

Jag och Zelda ska föreställa fotomodeller för en dag. Zelda var en naturbegåvning jämförelse med stela matte 

Zelda har också varit i Farsta på blandras utställning! Hon fick HP! 


Hon är stor min Zelda

 

Förra våren bland vitsipporna! Jag tränade Arrac och hon ligger och njuter och tittar på!

 

Underbara Zelda! Hon kommer alltid att vara speciell för mig!


GRATTIS ZELDA!


Idag är det hennes dag!      

Av Emma Hammar - 22 mars 2011 21:36

Nu är i alla fall jag tok trött tros en kort dag på jobbet. Gick ju upp hyfsat tidigt med Arrac i morse. Han har fortfarande vinglig som ett fyllo  Så jag sta ta mitt fyllo och gå och sova!


Blir ändrade planer i mogron. Tasig bil som måste till bildoktorn så inget jobb på hundstallet     

Av Emma Hammar - 22 mars 2011 11:41

Nu har vi varit åch röntgat Arrac hos Lars Audell i Upplands Väsby. Det gick bra och Lars var noga med bra bilder!


Han utlåtnade var mycket lovande, han har fina leder och allt ser riktigt fint ut! Både höfter och armbågar! Nu är det ju inte han som bestämmer hur det kommer att stå i papprena men han kunde inte se något som inte såg bra ut!


Han tyckte också att jag hade en mycket fin hund. Han tyckte att Arrac var väldigt social för sin ras. Han hade inte träffat så många Aussies som självmant har gått fram till honom och hälsat! Så det är ju kul att höra   Han tyckte ungefär lika som MH domaren sa om Arrac! En bra och trevlig hund! Alltid kul att höra sånt!


Nu är det bara att hålla tummarna och vänta på att det blir toppen resultat på lilla Arrac! 



De hade kliniken ute på landet och fint var det! Trodde jag hade kört fel först     

Av Emma Hammar - 21 mars 2011 22:49

Vilken lång lista jag skrev ihop nu på morgonen    hmmmm...... Mykcet att göra de kommande dagarna...


Jag vet att jag har 1000 mail att svara på! Jag lovar att svaren kommer! 


Nu måste jag sova då jag inte alls har virt speciellt pigg idag. Lika trött nu som när jag vaknade och har varit det hela dagen   Måste vara pigg och ta hand om lilla Arrac imorgon innan röntgen! Hoppas det blir bra bilder!!!


Återkommer i morgon pigg och gla med bra nyheter (hoppas jag  )


GOD NATT   

Av Emma Hammar - 21 mars 2011 15:43

Helt slut när jag vaknade imorse men det var bara att gå upp och betala momsen på företaget. Det skulle varit inne den 12 mars!!! Men kära Skatteverket skickade blanketten till mig så jag fick dem i fredags den 18! Tidigare gjorde jag detta em gång om året men nu börjar det bli för mycket pengar att hålla reda på så nu vill jag göra det en gång i månaden... Ringa både revisor och Skatteverket för att det ska bli rätt! Mycket när man inte riktigt vet hur det funkar. Detta är den mindre roliga delen i att ha ett företag... Men men har ändå varit duktig idag! Har lunch på jobbet nu, hemma 21:30 ikväll... Så ingen hundträningdagar alls idag :( imorgon blir det röntgen! Sen jobb... Hundstallet på onsdag och på torsdag en privatträning innan jag och Camilla drar till Vårgårda för lydnadsutbildning!!! Ska bli så kul :D sen är vi där hela helgen! Så det blir en ganska lugn vecka för Arrac då morgondagen försvinner naturligt och säkert dagen därpå också, beror väl lite på hur han mår...? Måste ju ha krafter till helgen! Nä nu till busskörning!

Av Emma Hammar - 20 mars 2011 19:48

Nu är jag helt slut och jag orkar inte skriva så mycket alls. Dagen var verkligen jättebra idag! Stålande sol, varmt och ett riktigt vårväder. Glada ekipage som är duktiga och kämpat hårt idag.


Lärt känna flera nya människor och hundar på hundmöteskursen som fick en bra start. Mycket teori första gången så alla är med på noterna från början så det var inte så mycket träning med hundarns men det blir det nästa gång  


Alla har jobbat på jättebra idag så jag är så stolt över alla och intryck gör ni på mig hela tiden och jag lär mig massor av er alla!


Nu vila, käka gott och sova sen    

Av Emma Hammar - 20 mars 2011 08:37

... kurser för hela slanten!


Börjar kl. 11 med vardagslydnad 1

LUNCH

13-14 Inkallningskurs

14:05-15.35 Valpkurs

16:00-17:30 Hundmöteskurs


En lång dag   

Hoppas på lite värme så jag inte fryser fast någonstans   

Hundreda

Jag håller hundkurser, privatträningar och tar emot problemhundar.

Vill du veta mer gå in på hemsidan

www.hundreda.se

Om oss

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Följ oss

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards