Hundreda

Alla inlägg under mars 2011

Av Emma Hammar - 6 mars 2011 10:22

Igår natt sov jag hela 11 timmar och i natt bara 4-5 timmar... Bra där...


Jag satt uppe och höll på med den nya hemsidan och kunde sen inte sova pga massa fel min kära bror har gjort... Orkade inte åtgärda allt då. Jag vaknade idag kl. 07:00 och jag som brukar sova fram till 9 eller 10    Det första jag tänkte på var hemsidan och alla felen... Gick upp och började med hemsidan igen 07:15.... 


Nu är en del fixat men det är mer kvar   

ANNONS
Av Emma Hammar - 5 mars 2011 23:54

Nu är spårgruppen här igen efter vintern! Det finns platser kvar för er som missade det i höstas. 


Nu kan du köpa de resterande 3 tillfällena för enadst 800 kr (ord.pris 1150 kr) 


Vi har fått ett flertal önskemål från våra deltagare att fixa en ”långdragen kurs” i personspåret. Det kommer att bli en träff i månaden där ni spårar tillsammans i grupp och vi är två instruktörer på plats. Då har ni möjlighet att få ut mer av er träning tillsammans med andra spårgalna människor och få dela erfarenheter och kunskaper med varandra!

Det är upp till er vad vi kommer att fokusera på från gång till gång. Spårgruppen är till för er och er utveckling så ni bestämmer med andra ord innehållet från varje gång! Vi individanpassar efter er!


Vi träffas två timmar varje gång!

Plats: Gillinge
Tid: Kl.09:00-11:00


Datum: 
19 mars
23 april
21 maj


Spårgruppen kommer att rulla igång med flera tillfällen efter dessa så länge intresset finns!


Pris: 1500kr för 5 tillfällen 
Antal platser: 5-8 ekipage 
Förkunskaper: Provat på personspåret tidigare


Instruktörer: 
Emma Hammar | www.hundreda.se | 076-31 88 475 
Camilla Gusfors | www.harligahundliv.se | 073-54 15 877


Går att köpa ”lösa” tillfällen för 350kr per gång om det finns platser kvar. De som köper alla 5 tillfällen har såklart förtur och få gå på alla! Vi kommer skriva ut på hemsidorna om det finns platser kvar!

ANNONS
Av Emma Hammar - 5 mars 2011 23:51

Vilket pyssel det är att sätta ihop den nya hemsidan! Min bror har gjort grund desigen efter en pappers skiss jag har gjort. Men nu ska jag fixa alla sidorna själv och länka ihop allt och nu hittar jag lite missar som käre bror har gjort   


Så vi får se om jag får till det till slut! 

Av Emma Hammar - 5 mars 2011 16:49

Har anmält mig i clinic i forgående med Eva Bodfäldt i april. En kväll med massa spännande hur man kan få hjläp med fotgående. Hon tar upp 3 hundar "on stage" och man kan ju hoppas på att man själv är en av dem så man får lite praktisk hjälp med sin pipande Aussie som hoppar för långt fram i fotgående    Hihi!!! 


Anmälde mig också i en heldags kurs i Koncentation men det fanns bara reservplatser kvar    Hoppas någon blir sjuk   


Annars är jag bara taggad av att lyssna på Eva! 

Av Emma Hammar - 5 mars 2011 16:41

Planerade träning på parkeringen på Coop i Arninge innan storhandling av mat. Men det blåste så både jag och Arrac hade svårt att stå kvar på jordens yta! Vi fick 10 minuters fokusträning men x-antal miljoner soppor rasslade förbi oss! Bra störnining i och för sig... 


Robert tog lite bilder på oss medan vi än fanns kvar på moder jord!


Fin kontakt och en riktigt söt hund!


Tävlingsposen vette tusan vart den är! Men jag såg inte så mycket för mitt flygande hår! Men hunden gör i alla fall sitt jobb   


Bra killen! Belöning påväg! Fokus trots all störning!


Ajaj... Nu ingen fokus, nu tittar han på sopporna! Men han gör ingen ansats att vilja springa efter och leka! Det är bra! De flyger kanske 1m per sekund! Men riktig söt bild på honom!

Av Emma Hammar - 4 mars 2011 11:09

Kom nyss in från ett så jäkla bra träningpass! Det bara gick så bra! Vi tränade på fartmoment springa runt "hinken" som idag fick bestå av min hoprullade jacka. Det gick bra, testade även att dirigera honom till den då jag står en bit bort, gick hur bar som helst.


Sen det som jag är så glad över är det friua följet! Nu har jag utövat mitt första pass av det som jag fick hjälp av från träningsgruppen. Jag visste först inte hur jag skulle lösa detta med att jag klickar för sent för att jag inte ser när han kommer upp på min sida. Men det löste sig direkt när jag började! 


Kära solen gav mig en skugga!!!    Det gick ju hur bar som helst! Dessutom var jag nu tydlig och kopplade upp honom mellan passen och tränade direkt när jag släppte honom lös. Körde korta och tydliga pass!


             


Arrc sitter i paus och har tråkigt, viket gör träningen så mycket roligare! Nu känns det som vi är igång! Fler sånna här pass - Ja tack! Träna hinne rjag göra i helgen så det ska bli kul    


Arrac kom in i tänket nu med positionen och jag kunde några gånger belöna honom igen i en raksträcka (mycket kort!) utan att han gled fram. Det känndes så bra!


Nu kan jag åka till jobbet och vara glad!

Av Emma Hammar - 4 mars 2011 09:27

Nu vill jag ha en tävling i hundträning och även ha bilder! 


Det ska bli en cirkuskonst med bakdelskontroll! Valfri konst men det är bakbenen som ska göra det största jobbet!


Förslag

  • Backa
  • Lyfta på ett bakben "kissa"
  • Klättra på väggen med bakbenen
  • Snurra baklänges

Kriterier för tävlingen 

Först måste du ha lyckas med det beteende du vill ha på kommando! Det ska vara färdigt och så vill jag se en film på när det utförs. 


Sen ska ni fota eran träning/utförande och den som har den snyggaste bilden på träningen och har klarat av träningen vinner tävlingen! Alla bilderna kommer att läggas upp i bloggen och sen får bloggläsarna hjälpa till och rösta fram den snyggade/roligaste bilden!


Bilden behöveritne vara mer avancerad än så här. Det blir en "jury" som utser vilken bild som blir bäst!


Lite annorlunda tävling men kul!


Anmäl dig i detta inlägg om du vill vara med! Tävlingen ska vara inlämnad den 31 mars och sen tar det några dagar att utvärdera bilderna. 


Vinnaren får välja om de vill ha en Hundreda klicker eller en fleece fläta! 

Av Emma Hammar - 4 mars 2011 09:25

Jag håller på att göar sista finliret på en ny hemsida! Förhoppningsvis kan den komma ut under nästa vecka, man jag lovar inget. De flesta vet ju hur mycket jag har att göra. 


Det är min snälla bror som gjort designen åt mig då jag själv inte rikitgt har tid att bygga en hel hemsida. Men nu ska jag ordanisera allt, göra en banner i photoshop och lägga in bilder, länkar osv... 


Men jag tror det blir bra   

Hundreda

Jag håller hundkurser, privatträningar och tar emot problemhundar.

Vill du veta mer gå in på hemsidan

www.hundreda.se

Om oss

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Följ oss

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se