Hundreda

Alla inlägg under augusti 2012

Av Emma Hammar - 7 augusti 2012 14:55

Läsning från brevlådan :D

Av Emma Hammar - 7 augusti 2012 01:21

Åh va duktig Arrac var idag! Han har fått 10 st hundmöten med olika individer och han var så bra! Tack Ann för hjälpen med dina vovvar idag!

Nu kan jag sova gott!!!

Arrac bjuder på en Ölandsbild :)

Av Emma Hammar - 5 augusti 2012 23:20

Då var helgen slut och denna kurs också... Har fått ta del av flera fantastiska människor och deras hundrar både nya och bekanta ansikten. Alla har jobbat på bra med sina hundar och jag vet att alla kommer att göra ett bra jobb i deras fortsatta träning!

I morgon ska jag ta tag i min egen hundträning igen efter massa strul, jobb och bröllop! Hundarna har bara fått viss stimulans, fick har jag varit noga med deras simning. Så nu måste jag ta tag i VAD Arrac FÅR och KAN göra! Han går fortfarande illa och hundbetten har satt sina spår. Därför måste jag niga tänka ut hur vi ska få tillbaka vårt aktiva liv och samtidigt rehabilitera honom, det kommersiell lite pyssel...

God natt mina vänner!

Av Emma Hammar - 5 augusti 2012 00:04

Har idag varit på kurs i hundens kommunikation och beteende som observatör, det tillhörde vår långa utbildning på 1år att gå med en helgkurs för hundägare och se upplägget på en kurs, lära oss mer och träna på att läsa fler hundar, ja få mer erfarenhet helt enkelt! Det var frivilligt och självklart hängde jag på! Åkte hem tidigare från Öland bara gör att vara med :D

Det var teori och intervjuer idag ich det blir praktik hela dagen då alla fördjupar sig i fyra olika individer! Spännande!

Mina fyrbenta har varit i Rimbo och meckat bil med husse. Sen blev det en timmes promenad nu sent på kvällen med hela flocken inklusive katten Sotis som hängde med en bra bit! Dock är han lite feg så han stannar i vägkanten när han inte vågar längre och sitter kvar tills vi kommer tillbaka!

Nu ska jag sova!

Av Emma Hammar - 3 augusti 2012 14:53

Sitter i bilen nu och är påväg hem! Nu hoppas jag innerligt att allt går bra och att bilen och dess delar vill hålla sig hela så att vi kommer hem! Vi har inget reservdäck längre (fick ju punktering påväg ner!). Känns riktigt trist att lämna Öland denna gång! Jag brukar alltid ha hemlängtan efter några dagar men nu har jag inte längtat hem alls över huvudtaget! Vi har varit här en dryg vecka och vill egentligen inte alls hem...   


Vi fick oss ett helt underbart bröllop i lördags och det kändes så RÄTT att gifta oss på Öland! Elin Åström tog massor med super härliga bilder på oss på vårt varcka Öland! Längtar tills vi får bilderna! Det finns nästan inga bilder på mig och Robert tillsammans, men nu finns massor   


Arrac och Nanooks sista bus innan vi åker hem, nu får de vänta nåra veckor innan de ses igen! Nanook stannar kvar med mamma.


Zelda ligger och njuter av sista Ölandssolen medan vi packar bilen


 

Men vart tog Nanook vägen? Vill han inte säga hejdå till oss??! Litte busen!



Av Emma Hammar - 2 augusti 2012 21:29

Arrac spanar mot månen!

Av Emma Hammar - 2 augusti 2012 16:40

Åkte till byxelkrok och tittade runt lite. Jag och Arrac chillade och tittade på människor och hundar. Det blev många hundmöten varav några blev samma hund igen.


Inga utfall men en del stress i början. Vi satte oss ner tills lille herrn blev lugn.


1. Dvärgpudel
2. Papillon + en liten blandras
3. Jack Russell
5. Samojed på 5m
6. Shiba på 4m
7. Två Sheltisar
8. Chihuahua på 2-3m
9. Långhårig Chihuahua


Ja det blev allt som allt 11st hundar och fem av dem möte en en gång till. Efter hälften av mötena var han lugn och avslappnad. Inga stora hundar men det här var lagom för honom idag. Några möten var mycket nära!


Byxelkroks hamn i bakgrunden


 

Russelln finnsi bakgrunden bakom lite ben, här har Arrac börjat slappna av!

Av Emma Hammar - 2 augusti 2012 15:22

Ja för matte och husses del! Svinkallt, fast det var 20 C i vattnet. Det blev skönt när man väl doppat sig. Arrac simmade omkring oss i dryga 20min i stora vågor så det blev ett tufft simpass för honom, vi gick upp när det började bli jobbigt för honom. Han hade sina två vatten leksaker också att leka med :)

Hundmöte på stranden också av en jätte stor svart, en BC och en tax. 40m var de på vid upptäckt, Arrac gör ett litet utfall men börjar sen tänka efter och tittade sen fint på dem medan de lekte, simmade och kastade boll. Han hade neutral svans och stod eller satt ner. Han tog också egna micropauser. Men när de började komma närmre avvek vi då de inte verkade ha större koll på sina lösa hundar... Vi hade ju redan tittat på dem över 10min så det räcket ju :)

Bilder från stranden innan och efter bad!

Hundreda

Jag håller hundkurser, privatträningar och tar emot problemhundar.

Vill du veta mer gå in på hemsidan

www.hundreda.se

Om oss

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Följ oss

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards